River Cleanup en MMBSY opnieuw samen in zee om rivieren en oevers proper te houden

River Cleanup en MMBSY opnieuw samen in zee om rivieren en oevers proper te houden

Antwerpen, 27 april 2020 -  River Cleanup wil mensen zo veel mogelijk bewust maken van de problematiek van zwerfvuil in en langs onze rivieren. Om deze boodschap wijd te verspreiden doet de organisatie in 2020 opnieuw beroep op communicatiebureau MMBSY om hen hierin te adviseren en ondersteunen.

Elk jaar belandt er zo’n 8 miljard kilogram afval ongecontroleerd in onze zeeën en oceanen. 80% hiervan komt daar terecht via rivieren. River Cleanup wil dit aanpakken door het activeren van mensen en door het inzetten van slimme technologieën. Door zo veel mogelijk mensen bewust te maken van deze problematiek en hen aan te zetten tot actie, worden ze allemaal deel van de oplossing. Want iedereen kan, zelfs met een kleine inspanning, het verschil maken.

Om aandacht te genereren rond dit onderwerp bij een breed publiek kiest River Cleanup ook dit jaar opnieuw voor een samenwerking met MMBSY. Het Antwerpse communicatiebureau gespecialiseerd in public relations, influencer en content marketing en social media, zal River Cleanup hoofdzakelijk bijstaan wat betreft persrelaties en dit rond een aantal belangrijke momenten in 2020 zoals River Cleanup World in juni en World Cleanup Day in september.

Thomas de Groote van River Cleanup: “Na een succesvolle samenwerking met MMBSY in 2019 met een enorm aantal mooie persartikels, kiezen wij ook dit jaar opnieuw voor hen als communicatiepartner. En hoewel de huidige omstandigheden waarin we ons nu bevinden ons nog voor uitdagingen zullen stellen dit jaar, zijn wij ervan overtuigd dat we ook in 2020 samen met MMBSY er weer een succes van zullen maken.”  

Myra Nurski, Managing Partner bij MMBSY: “We zijn heel blij dat River Cleanup ons opnieuw het vertrouwen geeft om hun boodschap op de radar te zetten van het grote publiek. Bovendien vinden we het belangrijk om als agency ook ons steentje te kunnen bijdragen aan het creëren van bewustwording rond deze materie en samen actie te ondernemen om zo het verschil te maken.” 

Over MMBSY

MMBSY is een full service PR en content marketing agency. Bij MMSBY houden we van sterke merkverhalen. Daarom vertalen we de uitdagingen en kansen van onze klanten in strategische kernboodschappen, compleet met een aanbevolen aanpak en een creatieve verhaallijn. Vervolgens laten we onze creativiteit los in PR, content marketing en social marketing. Het resultaat: een coherent en geïntegreerd merkverhaal op alle kanalen.

Contact

Karen Schellekens

PR Manager

Karen@mmbsy.com

0485 79 92 03

Over MMBSY Pressroom

Looking to connect with your target group? Searching for the right media to communicate your message? MMBSY puts lifestyle brands on the map. As a full service PR agency, we help you bring this quest to a successful conclusion.

How?

Online and offline. We target journalists, stylists, TV makers, successful bloggers and opinion leaders. We leave no stone unturned in proactively drawing attention to your brand.

What?

Lifestyle in the broadest sense: fashion, interior design, garden, multimedia and food.


MMBSY Pressroom
MMBSY
Regine Beerplein 1/C105
B-2018 Antwerpen